om

OM

Tjenestene som blir tilbudt her på minetegninger.no er et resultat av arbeid med eiendomsselskaper siden 2001 gjennom arkitektkontoret

AE ARK.

 

AE ARK ble etablert av sivilarkitekt Kenneth A. Bjerkvik og har hovedsakelig sine oppdrag fra eiendomsselskaper i Oslo og Akershus.

 

Gjennom oppdrag som byggemeldinger, ombygginger, leietakertilpasninger ol. så er det viktig å starte et nytt prosjekt med et godt tegningsgrunnlag. Som arkitekt er det frustrerende å måtte begynne et nytt prosjekt med å oppdatere/kontrollere tilsendte tegningsgrunnlag fordi vegger er plassert feil, har feil tykkelse, dører/vinduer er plassert på feil sted og slår feil vei og mangler inndeling.

Slike tegninger er ofte utarbeidet med tanke på arealmåling og/eller branndokumentasjon og da er det gjerne ikke så nøye med slike detaljer. Det er derfor vi i samarbeid med en av våre kunder har sett dette behovet og utviklet dette tilbudet gjennom minetegninger.no

 

Les mer om AE ARK her.

AREALREGNSKAP

Minetegninger.no utarbeider og holder oppdatert arealregnskap for næringseiendommer

TEGNINGER - EKSISTERENDE

AE ARK utarbeider tegningsmateriale av eksisterende forhold med tydelige arealgrenser, skravur av de forskjellige arealene i en næringseiendom.

SKYLAGRING

Minetegninger.no tilbyr skylagring av arealregnskap og tegninger i forbindelse med serviceavtale. Du som kunde har alltid direkte tilgang til arealregnskap og tegninger via PC, nettbrett og smarttelefon. (både iOS og android)

SERVICEAVTALE

Inngå serviceavtale for dine eiendommer. Minetegninger.no holder dine arealregnskaper og tegninger oppdatert med årlig gjennomgang på stedet. .

Copyright © All Rights Reserved